Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Köpa begagnade fritidsfordon

För den som vill åka på en rolig semester som inte innebär att man måste lägga ut massor av pengar kan camping vara ett bra alternativ. För att campa behöver man bara investera i ett fritidsfordon av något slag. I de flesta fall handlar det om husvagnar eller husbilar. Att köpa nya fritidsfordon kan dock kosta en slant, och om man aldrig har testat denna typ av semester förut så kan det löna sig att köpa begagnat första gången. På detta sätt har man inte investerat lika mycket pengar och det blir inte lika kostsamt om man av någon anledning upptäcker att man inte gillar camping. Begagnade fritidsfordon går att köpa på många ställen. Östgöta Camping-gruppen är ett exempel på en leverantör av både nya och begagnade husbilar och husvagnar och de har försäljningsställen på flera orter. Deras huvudanläggning ligger i Mantorp och det var också där företaget startade sin verksamhet 1969. Idag är det en av Sveriges största anläggningar när det gäller fritidsfordon.

Att tänka på inför köpet

När man köper begagnat är det alltid viktigt att man är medveten om eventuella brister och risker med fordonet. Att ta med sig en fuktmätare för att kunna kontrollera om husvagnen eller husbilen är fuktskadad är en bra idé. Man bör givetvis alltid kontrollera hur många mil som har körts med fordonet och om bromsarna och däcken fungerar som de ska. Det kan löna sig att tala med en expert på området innan man slår till, så att man vet vad man kan förvänta sig.

2 Responses to “Köpa begagnade fritidsfordon”

 1. Hej! Erik heter jag och jag arbetar inom läxhjälpsorganisationen SmartStudies, där vi arbetar för att hjälpa unga elever nå sina mål i skolan. Jag skulle gärna vilja diskutera ett eventuellt samarbete.

  Hör av dig om du skulle veta mer om möjligheten. Vi är ute efter ett sponsrat inlägg på din blogg.

  Allt gott
  Erik
  SmartStudies

 2. Josefina says:

  Jeg heter Josefina og er 18 år. Vil gjerne treffe menn :-)
  Min dag börjar nästan alltid med ett leende. Är en solig å glädjande hästtjej som njuter av mina djur å naturen. Söker någon trevligt kille att träffa. Jag har några bilder på min profil på fastfoxx.com. Hoppas att höra från dig. Kram! :-)

Leave a Reply