Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Jakt i afrika – snart åker jag!

Nu ska jag till Afrika!

Jag har alltid drömt om att vakna på morgonen, titta ut över savannen och möta alla stora djur där ute! Det är två saker som lockar för mig, djuren och jakten. Den mäktiga känslan när de stora djuren närmar sig och man har dom i siktet.

Naturen är inte precis jobbig att vara i medans man väntar på sitt pass. Jag ser så mycket fram emot att få känna värmen, lukterna och känslan av den torra marken.

Min vän Pelle som precis kommit hem från en safariresa garanterade mig en vistelse som jag sent ska glömma. Ingenting är likt jakten i Sverige utan istället är riskerna alltid närvarande. Som tur är har vi ett team med guider som har många års erfarenhet av jakten och vet precis hur, vart och när vi ska ta action!

Jag skulle ljuga om jag inte säger att jag är nervös men det är jag nog alltid när djur närmar sig. Nu vill jag bara se till att sikta bättre än vad jag någonsin gjort. Jag är en ganska bra jägare, frågan är om jag är tillräckligt bra för Afrika. Med min jägarexamen känner jag mig ändå redo att möta savannen.

Jag kommer garanterat behöva nya prylar, både vapen och kläder men det kommer jag lösa i en butik i närheten av mig. Det finns lite saker jag spanat in och jobbar extra nu för att kunna köpa allt i tid.

Snart, snart, snart – jag längtar så himla mycket! Återkommer eventuellt med en uppföljning om resan på bloggen. Allt ska ni få veta för att själva ta er tid och göra det ballaste man kan göra, jaga i Afrika!

Leave a Reply